Tavuk Yemeden Önce Okunacak Son Yazı
Ucuz olması ve kolay hazırlanması nedeniyle tavuk çok tüketilen bir besin. Ancak siz okuyucularımızın bize gönderdiği pek çok soru gösteriyor ki, tavuk eti ile ilgili hem sıhhi, hem de dini [...]
Endüstri Kıskacında Pişmemiş Tavuğun Başına Gelenler!
Tavuk eti besleyici özelliklerinin yanı sıra, kolay sindirilebilmesi, pişirilmesi ve kırmızı ete oranla daha düşük kalorili ve ucuz olduğu için tercih edilmektedir. Tavuk eti, yüksek biyolojik değeri olan bir gıdadır. [...]
Helal Tavuğun Üretim Süreçleri
Helal gıda talebi her geçen gün artıyor. Gıda üreticileri de bu talebi karşılamak için helal gıda sertifikası veren kuruluşların kapısını çalıyor. O kuruluşların yönlendirmesiyle de üretim zincirlerinde birtakım değişiklikler yaparak [...]
Helal ve Sağlıklı Tavuk Üretim Sürecimiz Hakkında
Kıymetli Müşterilerimize ve Kamuoyuna Duyurulur! Akdeniz Toros , Helal ve sağlıklı ürünler sunma amacıyla 1997 yılında kurulmuştur. Türkiye’de ve Dünya’da her yönü ile sağlıklı bir neslin yetişmesi için, helal ve sağlıklı [...]