6 Adımda Helal, Sağlıklı ve Lezzetli Dana Eti

  1. Uzman veteriner ve kasaplarımız Balıkesir, Kırşehir yörelerinden, 2 yaşını doldurmamış, %100 yerli ve bitkisel, sağlıklı şekilde besilenmiş hayvanları sizler için özenle seçer.
  2. Tedarik edilen büyükbaş hayvanlar, özel kesim tesislerimizde, uzman kasaplarımız tarafından İslamİ kurallar çerçevesinde besmele ile kesilir.
  3. Kesilen hayvanlarımız karkas et halinde hijyenik, soğuk depolu araçlarımızla, entegre et üretim tesisimize getirilir.
  4. Üretim tesisimize gelen etlerimizin, gıda mühendisleri ve veteriner hekimden oluşan, kalite ekibi tarafından kontroller yapılarak işletmemize alınır. Kasaplık etlerimiz ayrılarak parçalanıp, paketlendikten sonra soğuk zincirin korunması sağlanarak ilgili satış noktalarına teslim edilir. Ürünlerimizin hiçbir çeşidinde raf ömrünü uzatmak için kimyasal madde ve farklı işlemler uygulanmaz.
  5. Akdeniz Toros işlenmiş et ürünlerimizde elde edilen et,hiçbir katkı maddesine maruz kalmadan tamamen sağlıklı ve hijyenik ortamda işlem görür.

İşlenen ürünlerimiz paketlenir ve satış noktalarındaki yerlerine ulaştırılmak üzere yola çıkar.